Ilka Štuhec

Ilka Štuhec vozi Ford Kugo: avto, ustvarjen za ljudi, ki so vedno v gibanju in ki ne verjamejo v kompromise pri dosegi cilja. "Zame je pot vedno pomembnejša od cilja," pravi Ilka. Kuga poskrbi, da so njene poti vedno varne, prijetne in v stilu.

Slovenska smučarka Ilka Štuhec se je s svojim nalezljivim smehom, vztrajnostjo in srčnostjo zapisala med legende pravzaprav takoj, ko je prišla na smučarsko sceno, predvsem pa po sezoni 2016/17, ki jo je zaključila z drugim mestom v svetovnem pokalu, kot svetovna prvakinja v smuku in z dvema malima globusoma.

Naslednjo sezono je žal morala preskočiti zaradi hude poškodbe kolena. Toda tudi to je ni ustavilo. 

"Biti moraš trmast, pogumen, vztrajen, včasih tudi tečen. Z dobro voljo in veseljem do tega, kar delaš, se reši marsikaj," je prepričana Ilka. Čeprav ji ob poškodbah in rehabilitacijah ni bilo lahko, pravi, da se tudi v tem najde nekaj dobrega in pozitivnega.

"Takšna je moja narava: ko si nekaj vbijem v glavo, bom naredila vse, da to tudi dosežem," je neomajna Ilka.

 

"Vedno sem v gibanju. Nikoli se ne ustavim," se smeje Ilka. "Tega sem preprosto navajena in to mi je všeč!"

 

Okrevanje je sedaj pri koncu in Ilka ne razmišlja več o poškodbah temveč o prihajajoči smučarski sezoni. Poletje bo prebila na snegu, na pripravah; najprej na Norveškem, nato pa Čilu. Nato pa bomo spet lahko držali pesti zanjo.

Ilka 3
Ilka 4

Ilka Štuhec je izbrala Ford Kugo: avto, ustvarjen za ljudi, ki so vedno v gibanju in ki ne verjamejo v kompromise pri doseganju ciljev. 

"Zame je pot vedno pomembnejša od cilja," pravi Ilka.

Kuga z vrhunskimi Ford tehnologijami, ki ji neopazno pomagajo pri vožnji, odličnim ozvočenjem in popolnim udobjem vedno poskrbi, da je vsako Ilkino potovanje odlična izkušnja. S prostornostjo in prilagodljivostjo ob tem tudi prevažanje vse njene opreme ni problem.

Z inteligentnim štirikolesnim AWD pogonom se Kuga prilagaja terenu kot Ilka med smučanjem. Zagotavlja najboljši oprijem na kakršni koli podlagi, naj bo to novozapadli sneg, mokro cestišče, neasfaltirane poti... Brezkompromisno jo pripelje do cilja, ne glede na to, kje je.


Preizkusite jo tudi vi! Nove Kuge vas že čakajo pri vašem najbližjem prodajalcu Ford vozil. Prijavite se na testno vožnjo!