Uporabnost

Le en pogled na Kugo je dovolj, da se takoj počutite neustavljive. Nič čudnega. Ta avto je zasnovan zato, da uresniči vse vaše želje po pustolovščinah. Ima vse, kar potrebujete za pot po opravkih ali do vašega najljubšega športa, aktivnosti, kotička v naravi…

 

Pri opisu Kuginih funkcionalnosti navajamo tudi takšne, ki so na voljo samo v določenih modelih ali za doplačilo. Za več informacij preverite trenutno veljavni cenik.
Pomicna vlecna kljuka

Poklopna vlečna kljuka: na voljo, ko jo potrebujete

Vlečne kljuke so najpogosteje fiksno pritrjene, zato štrlijo iz zadnjega dela vozila. Kugo lahko za doplačilo opremite s poklopno kljuko, ki je skrita za odbijačem, ko je ne uporabljate.

Preprosto zlozljivi zadnji sedezi

Preprosto zložljivi zadnji sedeži

Zadnji sedeži z razdelitvijo 60:40 se zložijo v ravno površino s preprostim enoročnim potegom in tako ustvarijo več prostora v zadnjem delu vozila.

Veliko prostora za vase najljubse predmete

Veliko prostora za vaše najljubše predmete

Kugin prtljažni prostor je velik in prilagodljiv. Vanj lahko spravite vse, kar potrebujete za športno obarvan vikend pobeg, za počitnice z družino ali ekspedicijo po trgovinah. Po celotnem vozilu je na voljo dovolj priročnih odlagalnih površin za vse, od velikih plastenk, atlasa v A4 formatu ali dežnika, do manjših predmetov, kot so vaš mobilni telefon ali ključi.

Prtljazni prostor popolnoma po vasih zeljah

Prtljažni prostor popolnoma po vaših željah

Poleg petih udobno nameščenih oseb lahko prevažate tudi veliko stvari: prtljažni prostor namreč lahko poglobite in ustvarite dodatnih 406 litrov prostora. Če s Kugo potujeta le voznik in sopotnik, lahko ta prostor povišate, s tem ustvarite popolnoma ravno dno in impresivnih 1603 litrov prostora s skritim predelom pod to površino.

S stresnimi nosilci prepeljite se vec

S strešnimi nosilci prepeljite še več

Če svojo Kugo opremite s strešnimi sanmi, to ni le zelo praktična rešitev, temveč s tem še dodatno poudarite njen videz. Potrebovali jih boste tudi za namestitev dodatnih nosilcev za najrazličnejše rekvizite.